Admin Admin
عدد المساهمات : 2805 نقاط : 53510 السٌّمعَة : 80 تاريخ التسجيل : 30/10/2011
| موضوع: بامية باللحم الثلاثاء نوفمبر 22, 2011 9:05 pm | |
|
بعد½ كيلو بامية خضراء 2 كوب زيت 2 بصلة مفرومه 1 كيلو لحم ضان فلفل اسود 1 مكعب مرقة الدجاج 10 فصوص ثوم 5 فصوص ثوم مفروم ¼ كيلو طماطم مفرومة ملعقة صغيرة صلصة الطماطم عصير ليمونتين حزمة كزبره خضراء مفرومة
طريقة الطبخ
تحمر البامية فى الزيت وتصفى . يحمر البصل فى الزيت حتى يصبح ذهبى اللون.ثم يضاف اليه اللحم ويقلب فى الزيت مع اضافة الفلفل الاسود والثوم الحبات .بعد تحمير اللحم اضيفى الطماطم وصلصة الطماطم ومكعبات الدجاج مع كوبان من الماء واتركيهم على النار حتى ينضج اللحم. اضيفى البامية وعصير الليمون وتترك على على نار متوسطة الى ان تنضج البامية. اقلى الثوم المفروم مع الكزبره فى الزيت واضيفيه الى البامية. | |
|